Agenda

 

Kerst special Yoga & Mantra’s

Za 16 december 13.00 - 15.00

Share 'Kerst special Yoga & Mantra’s' on Facebook Share 'Kerst special Yoga & Mantra’s' on Google+ Share 'Kerst special Yoga & Mantra’s' on Pinterest Share 'Kerst special Yoga & Mantra’s' on Twitter Share 'Kerst special Yoga & Mantra’s' on Email
 


 
Deze middag word je begeleid door de zang van Mantra’s en gitaar. Deze combinatie geeft je een geheel nieuwe ervaring van Yoga. Beweeg vrij in je eigen lichaam op het ritme van de muziek en neem de vibraties van de Mantra’s waar. Dus laat alle drukte voor wat het is en geniet van yoga!

Het is december de maand van samenhorigheid, gezelligheid en de donkere maand die we vervullen met licht. Het is ook de maand waarin we iets meer stress ervaren door alle afspraken, organisatie en de druk van het jaar goed af willen sluiten. Vandaar dat we je extra verwennen met deze bijzondere yoga les.

Mantra’s zijn al eeuwen oud en bekend in vele tradities over de hele wereld. Een klank, lettergreep, woord, of een korte zin wordt gebruikt als een brug, een gids, die je leidt op de weg naar binnen. ‘Man’ betekend geest of denken in het Sanskriet en ‘Tra’ kan je vertalen als beheersing of juist bevrijding. Het helpt ons de geest te beheersen oftewel te bevrijden. Ga verder dan het denken en ervaar de meditatieve werking op lichaam en geest.

Doe mee en gun jezelf een middag van:

  • innerlijke vrede
  • yoga asanas voor een fris en gezond lichaam
  • rust en ontspanning
  • het opheffen van blokkades
  • een kans om je hele zenuwstelsel te herladen met nieuwe energie
  • het verwijderen van boosheid en frustratie
  • een mentale schoonmaak
  • samenhorigheid en gezelligheid
Programma:

13.00 – 15.00:
De workshop is voor alle niveaus toegankelijk. De les bestaat uit een korte begin ontspanning, verwarmende zonnegroet en een serie asanas die het lichaam doen ontwaken, openen en ontspannen. We sluiten af met een eindontspanning. Gedurende de hele les word je begeleid door zang en gitaar.
Na afloop is er thee en de tijd om gezellig samen te zijn.

Docenten


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze les word gegeven door studio eigenaresse & yogadocente Rama Shakti en begeleid door ons Satsang duo & yogadocenten Parashakti en Ganesha.

Prijs

€ 35,- / €30,- voor studio leden

Aanmelding

* Mail je aanmelding en je gegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar student@yogamaya.nl
* Reserveer een plek in de cursus door het lesgeld van €35,- over te maken naar rekening NL82 TRIO 0338661840 t.n.v. Yoga Maya.
Vermeld Yoga & Mantra workshop + je naam.

Meer informatie

* Antwoorden op algemene vragen vind je onder veel gestelde vragen. Voor persoonlijke vragen mail naar student@yogamaya.nl.
* Les kan in Engels gegeven worden, wanneer er studenten zijn die de Nederlandse taal niet beheersen.
* Wijzigingen voorbehouden