De studio

Share 'De studio' on Facebook Share 'De studio' on Google+ Share 'De studio' on Pinterest Share 'De studio' on Twitter Share 'De studio' on Email

yoga rotterdam

Yoga Vidya Rotterdam is een frisse en warme yogaschool met authentieke yoga, workshops en events voor iedereen in Rotterdam. Bij ons staan twee traditionele yoga vormen centraal, Sivananda en Ashtanga yoga.  Onze motivatie is mensen de wijsheid van deze oude en mooie yogatradities te laten ervaren en hen de kans te geven zich er op hun eigen tempo in te verdiepen.

In deze yoga studio in Rotterdam aan de Vijverhofstraat 47 kun je tot rust komen, nieuwe mensen leren kennen, even afstand nemen van de drukte van het moderne stadsleven. Hier kun je je fysieke, mentale en emotionele grenzen zoeken en verleggen, zonder onnodige risico en schade.

In onze studio vind je een open en uitnodigende sfeer. Buiten de yogalessen is er een plekje om thee te drinken, te praten en te lezen. Er is een kleine winkel met yoga benodigdheden zoals matten en boeken. En als je na de les meteen door naar je werk wilt, is er een douchegelegenheid.

We kijken er erg naar uit om je te verwelkomen. Neem gerust een kijkje op deze site voor alle informatie of neem persoonlijk contact met ons op.