Agenda

 

Ashtanga Yoga beginnerscursus

za 7 april t/m 8 mei Zie schema

Share 'Ashtanga Yoga beginnerscursus' on Facebook Share 'Ashtanga Yoga beginnerscursus' on Google+ Share 'Ashtanga Yoga beginnerscursus' on Pinterest Share 'Ashtanga Yoga beginnerscursus' on Twitter Share 'Ashtanga Yoga beginnerscursus' on Email
 
ashtanga-bc-website

Ashtanga is een traditionele Yoga beoefening met een prachtige vaste opbouw van asanas. In deze workshop leer je de essentiële basis. Vanaf hier kan je in eigen tempo je practice opbouwen. Je creëert een practice die past bij jouw uithoudingsvermogen en lichaam. We starten met een introductie van de eerste Ashtanga serie, The Primary Series. Je maakt kennis met de zonnegroeten, staande en zittende houdingen en de afsluitende reeks houdingen.

Je leert de juiste manier van ademhaling in elke opvolgende houding. De cursus is erop gericht om jou, onder professionele begeleiding van de docent, in een korte tijd een deel van de serie aan te leren dat in lijn staat met het Tristana systeem. Ook word je meteen begeleid in een dagelijkse beoefening in de ochtend Mysore. Het vraagt om een beetje discipline, maar zodra je bent begonnen zul je snel de positive effecten ervaren. Ashtanga Yoga laat je in je kracht staan, geeft enorm veel energie en creëert zelfvertrouwen. Iedereen, met of zonder yoga ervaring, is welkom bij deze beginnerscursus!

De belangrijkste voordelen van een cursus als deze zijn:
– Je leert Ashtanga Yoga op de juiste manier in hoe te ademen, hoe je correct in en uit de asanas komt, wat wel en niet te doen
– Dit kan helpen om blessures te voorkomen
– Je krijgt kennis over wat de beoefening nu echt in houd
– Het creëren van zelf vertrouwen
 

Schema

– Zaterdag 7 april Introductie workshop: 14.00 – 17.00
– De hele maand (8 april t/m 8 may zie het rooster) ochtend Mysore beoefening voor een optimale integratie van het aanleren van de basisprincipes van het Ashtanga Vinyasa-systeem.
 

Kosten

€ 120,-
(inbegrepen: introductie workshop en een maand lang Mysore beoefening)
 

Docent


Asja is onze Ashtanga Mysore docente. Als kind groeide zij op met dans en sinds haar 15de beoefent ze Yoga. In 2013 kwam zij in aanmerking met Ashtanga hier bij Yoga Maya wat vervolgens haar persoonlijke beoefening werd. De laatste drie jaar heeft zij in Chili gewoond waar zij een leerling van Loreto Cortes te was. Ze heeft een van de oudste scholen gewijd aan Ashtanga yoga in de traditie van Sri K. Pattabhi Jois in Latijns-Amerika (Ashtanga yoga Chili). Voor haar volledige biografie lees hier verder.
 

Aanmelding

1. Mail je aanmelding en je gegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar contact@yoga-vidya.nl
2. Reserveer een plek in de cursus door het lesgeld van € 120,- over te maken naar rekening NL82 TRIO 0338 6618 40 t.n.v. Yoga Maya. Vermeld daarbij naam en startdatum van de cursus.
 

Meer informatie

Antwoorden op algemene vragen vind je onder veel gestelde vragen. Persoonlijke vragen kun je stellen via de mail of bel 06 34860459