Aanbod

Zakelijk

De yoga studio van Yoga Maya Rotterdam geeft bedrijfsyoga, yoga workshops en seminars.

Zakelijk

Yoga is een geweldig middel om de tevredenheid, positieve sfeer, creativiteit en gezondheid en daarmee de productiviteit van uw bedrijf te behouden of juist te verbeteren.

Yoga Maya Rotterdam verzorgt professionele yoga workshops, seminars, structurele yogalessen, of korte sessies voor bedrijven, evenementenbureaus, kinderopvanginstellingen, (brede) scholen, welzijnsorganisaties en overige organisaties. De activiteit wordt volledig op uw wensen toegepast. Er kan ook invulling aan een bepaald thema worden gegeven. De yoga activiteiten zijn geschikt voor de meest uiteenlopende doelgroepen.

De activiteiten kunnen met of zonder omkleden plaatsvinden en in het Nederlands, Engels, en Duits worden aangeboden. De prijs voor een activiteit begint vanaf €100,- excl. btw en reiskosten. Voor meer informatie en prijsopgave neemt u contact met ons op. Dit kan per mail of telefonisch.

Opdrachtgevers & Partners:

  • AIESEC – The international platform for young people to explore and develop their leadership potential

AIESEC

  • Het Plusbedrijf – ontwikkeld activiteitenprogramma’s die kinderen verrassen en uitdagen.

Het Plusbedrijf

Ready for change

  • Grafisch Lyceum Rotterdam – dé vakinstelling als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, design en technologie.

def logo ORl

 

 

 

 

logo LC

 

 

 

 

jpeg logo

Share 'Zakelijk' on Facebook Share 'Zakelijk' on Google+ Share 'Zakelijk' on Pinterest Share 'Zakelijk' on Twitter Share 'Zakelijk' on Email