Aanbod

Yin Yoga

yin

Yin Yoga focust op het mobile maken van gewrichten. Veel yogavormen zijn yang; gericht op spierversterking, beweging, warmte. In Yin Yoga worden houdingen op een passieve manier beoefent waarbij je veelal zittende en liggende houdingen langer aanhoudt (1-5 min.). Hiermee ontspannen de grote spieren waardoor het bindweefsel en de banden rondom gewrichten langzaam stretchen en bewegelijker worden. Dit helpt je lichamelijk en geestelijk los te laten en te verdiepen. Yin yoga houdingen stimuleren opening in het lichaam, in het bijzonder rond het gebied van de heupen, het heiligbeen en de gehele rug.

Voor iedere beoefenaar van Yang Yoga of Yang sporten is Yin Yoga onmisbaar. Het brengt balans en evenwicht in het lichaam en geest. Daarbij draagt het beweegelijker maken van je bindweefsel bij aan meer mobiliteit en flexibiliteit in gewrichten van het lichaam. Het verbeterd de weerstand en, indien van toepassing, helpt voor een sneller herstel na lichamelijke problemen. Het lange-termijn-effect van het regelmaat beoefenen van Yin yoga is een flexibeler, beweeglijker en sterker lichaam.

Yoga Maya heeft meerdere Yin Yoga lessen per week. Bekijk het rooster voor ons aanbod.

Share 'Yin Yoga' on Facebook Share 'Yin Yoga' on Google+ Share 'Yin Yoga' on Pinterest Share 'Yin Yoga' on Twitter Share 'Yin Yoga' on Email